Wij heten u van harte welkom op de website van Bullmastiff Vereniging Nederland!

Bullmastiff Vereniging Nederland is in 2014 opgericht met als doel het in stand houden van het ras, het bewaken van de gezondheid van de honden en het bij elkaar brengen van liefhebbers van dit geweldige ras. Wij ondersteunen aankomende pupkopers in hun zoektocht naar hun nieuwe familielid, helpen bij het herplaatsen van Bullmastiffs en zijn naast de fokker het eerste aanspreekpunt voor al uw vragen.

Daarnaast wordt ieder jaar ook een aantal evenementen georganiseerd. Zo wordt een aantal keer per jaar een natuur- of stadswandeling gehouden, worden er lezingen en rasbesprekingen gegeven door bekende kynologen, keurmeesters en kynologisch instructeurs en natuurlijk mag ook de clubmatch (hondententoonstelling) niet ontbreken. Deze evenementen zijn hét moment om persoonlijk met de bestuurs- en commissieleden te praten over allerlei onderwerpen die te maken hebben met de Bullmastiff.

Waarom zou u lid worden van de Bullmastiff Vereniging Nederland?

• Deelname aan evenementen zoals wandelingen en de jaarlijkse clubmatch;
  • Voordelen voor fokkers;
  • Voordelen voor pupkopers;
  • Hulp bij herplaatsing, pupbemiddeling en andere zaken;
  • Contact leggen met andere Bullmastiff liefhebbers.

Wij wensen u veel leesplezier en wij hopen u snel te mogen verwelkomen als nieuw lid van de vereniging.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van Bullmastiff Vereniging Nederland